Willemijn's Wens Blog

een foto....

Hallo allemaal, Soms is een foto al voldoende om te zeggen hoe het met Willemijn gaat. Willemijn is druk met spelen en naar school gaan. Amerika ligt al weer even achter ons. Na Amerika zouden de controles weer op het programma komen. Momenten waar je niet te lang bij stil wil staan. Alleen kort voor de feestdagen stond er 1 op het programma. Verschillende onderzoeken om te kijken hoe het er voor staat. op 17 december kwam een fijn bericht vanuit Groningen. De onderzoeken waren goed verlopen en alles zag er goed uit!! Een uitslag waar we dankbaar en blij mee zijn!! Wat was het toch een bijzonder jaar. Onvoorstelbaar wat we hebben meegemaakt. een jaar terug lag Willemijn op de IC. zie foto We hadden niet durven dromen dat we een jaar later deze foto konden nemen. met deze twee foto's in gedachten en kijkend naar de site(blogs) was het een jaar om stil van te worden. Gelukkig heeft 2013 voor ons een knallend einde met fantastisch nieuws. Wij bedanken dan ook iedereen voor de steun in het afgelopen jaar. Iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond 2014. groetjes Fam. van Dijk Lees meer (15 reacties)

Bedankt!!

Hallo allemaal, Inmiddels zijn we alweer twee maanden terug in Nederland. Soms voelt het nog even als gisteren... Vandaag eens een avond om de website te bekijken en daarna een blog te schrijven. De kids die op bed liggen. GW die klaar is met melken... Het lijkt alweer een beetje als hoe het was. Een blog waar we al een tijd naar uitkijken. Hoe moeten we dit verwoorden. Er zijn bijna geen woorden voor.... Iedereen persoonlijk bedanken deden we het liefst... maar door de zo massale steun gaat dat niet lukken. Iets meer als een jaar terug gaven we het startschot van de website in het ziekenhuis in Zwolle. Zelf waren we al een tijd opweg met Willemijn van kuren en ziekenhuizen. De stichting had al veel werk achter de schermen verricht. Een scenario en route werd al door de artsen aangegeven. Weinig keuzes, alleen over een stukje invulling konden we meedenken. De route was in het kort veel kuren in Groningen om vervolgens richting Amerika te vertrekken. Kort voor Willemijns verjaardag begon de eerste actie, en daarna kwam er een stortvloed van acties. Melkbussen, steigerhout, zingen, verlotingen, alles ging in vlot tempo achter elkaar door. Zelf hebben we deze periode deels meegekregen. Soms ging het zo slecht met Willemijn dat onze gedachten niet verder kwamen dan het ziekenhuisbed in Groningen. Soms beleefden we het juist weer heel intens, zoals die keer dat er liedjes werden gezongen voor Willemijn en deze werden verzonden richting het ziekenhuis. Er zijn zoveel pracht momenten te beschrijven. Zoals dat papa met Willemijn een prachtige bril van klei aan het maken was. Maar wat was het ook spannend rond de kerstdagen vorig jaar. Willemijn op de Intensive Care. Gelukkig kwam er altijd weer net optijd een lichtpuntje. Vervolgens ging alles in rap tempo door, behandelingen en richting Amerika. Als we achteraf terug kijken hoe hebben we het af en toe voor elkaar gekregen. Alles wisselde elkaar in rap tempo af. 1 van de lichtpuntjes waren de reacties op de blogs. De steun en leuke reacties die we kregen vanuit Nederland waren super. Nadat we met super nieuws terug waren gekomen, bleef alles nog even in rap tempo draaien. En zo voelt het nog steeds wel. - Willemijn die inmiddels naar de basisschool gaat. Dat hadden we vorig jaar niet durven dromen. - Willemijn die nog een paar nachtjes moet slapen tot haar vijfde verjaardag. Wat een verschil met vorig jaar We weten dat we nog een lang traject van na controles hebben. Dit zal steeds weer spannend zijn, maar we zijn op de goede weg. We willen iedereen dan ook bedanken voor de steun in de afgelopen periode. Wij danken de Heere voor de steun in het afgelopen jaar. Wij bidden dat Hij ons ook in de toekomst wil bijstaan. groetjes fam. van Dijk Lees meer (25 reacties)

Nieuws uit Amerika

Hallo Iedereen, Gisteravond omstreeks 23:00 uur Nederlandse tijd kwam er een telefoontje vanuit Amerika. Aan de andere kant van de lijn klonk een dol enthousiaste moeder. Gart-Willem en Henriette hadden even hiervoor goed nieuws van de artsen gekregen. Volgens de behandelend arts zag de scan er goed uit. Een uitgebreide blog zal er na het weekend komen, zo gaf Henriette ons aan. Vandaag zal nog een drukke dag zijn met de laatste spullen pakken, om zo meer als een half jaar Amerika af te sluiten. Mochten er mensen zijn die de familie van Dijk nog een Welkom thuis kaart willen sturen, dan kan dit naar het postadres van de stichting. Klik hier voor het adres van de stichting Zijn er mensen die de terugreis willen volgen, dan kan dit via deze link. Iedereen de groeten namens de fam. van Dijk Mvg, Stichting Willemijns Wens. Lees meer (60 reacties)

Spanning loopt op!!

Hallo iedereen, In onze laatste blog schreven we dat onze familie weer terug was naar Nederland. Hierna hadden we 'aardig' rustige weken. Weken waarin we ons alleen moesten melden op de poli voor korte controles. Ondertussen hebben we veel contact met het thuisfront gehad over de datum waneer we weer terug komen naar Nederland. De datum is gelukkig bekend en Willemijn is al druk bezig met aftellen. Vrijdag 6 september 2013 stappen we in de avonduren in het vliegtuig. Beetje tijdverschil en dan komen we Zaterdag 7 September weer terug naar Nederland. (ruim optijd voor de Schapenmarkt) maar tot die tijd loopt de spanning weer verder op... Vorige week is er gelukkig weer familie overgekomen. Eerst om twee weken proberen te genieten met zijn allen. Daarna gaan we ons opmaken voor de laatste scans en dan vooral de uitslag... De uitslag van de scans krijgen we als het goed is de donderdag voor vertrek. Met Willemijn ging het verder goed. Afgelopen week stond in het teken van leuke dingen doen, maar opeens kreeg ze van de week koorts. Hierdoor gingen we naar het ziekenhuis ipv de dierentuin. Gelukkig leek het allemaal mee te vallen en kon Willemijn in de avonduren weer mee terug naar huis. Deze week nog even ontspannen en dan klaarmaken voor de scans! We blijven bidden op goede resultaten. Groetjes Fam van Dijk, Lees meer (28 reacties)

update en start behandeling

Hallo Iedereen, Het is alweer een tijdje terug van ons laatste blog. Inmiddels is onze familie weer terug naar NL. Een fijne tijd en wat vonden de kids het prachtig dat de familie zo lang kon blijven. Na het positieve nieuws hadden we voor het eerst even twee weken helemaal geen ziekenhuis gedoe. Zelfs niet even terug komen om bloed te prikken. Het waren twee super weken waarbij we samen met familie even iets anders konden doen. Met zijn allen energie opdoen voor de volgende behandeling. Ondertussen mocht mama ook nog een jaartje ouder worden. (soms leek het of ze afgelopen jaar wel 10 jaar ouder was geworden.) Maar het was een super dag waar we met zijn allen van hebben genoten. Met de kids gaat het super!! (zie foto) Willemijns haartjes beginnen alweer wat te groeien, en elke dag krijgt ze wat meer energie. De vijfde behandeling is inmiddels ook gestart. afgelopen woensdag moesten we naar het ziekenhuis voor de eerste controles. Donderdag zou er gestart worden met de behandeling. Helaas ging het niet volgens plan en duurde het lang voordat ze de behandeling konden starten. ( dit door een technisch verhaal met het aanprikken) Toch zijn we nu weer met goede moed gestart. Willemijn is alweer aan het knutselen in het ziekenhuis. En als de kids zich goed voelen, dan zijn papa en mama ook dol gelukkig. Nu het zo gaat, bladeren we ook stiekem al wel weer in onze agenda om te kijken wanneer ongeveer de reis richting de Veluwe er weer aan zit te komen. Maar eerst... Bidden dat we de laatste hindernissen ook goed doorkomen. Ook willen we iedereen bedanken voor zijn/haar steun en leuke reacties op de site. Groetjes Fam van Dijk Lees meer (17 reacties)

De uitslag!!

Hallo Iedereen, Lees meer (45 reacties)

Spannende dagen!

Hallo iedereen, De derde kuur is inmiddels weer achter de rug. Vermoeiende dagen. Toch heeft Willemijn zich er weer fantastisch doorgeslagen. Vandaag moesten we er allemaal al weer vroeg uit. Om kwart voor zes stapten we in de auto op weg naar het ziekenhuis. Een hele lange dag wat in het teken staat van onderzoeken en scans. Vanmorgen kreeg Willemijn onder narcose een beenmergpunctie en een CT- Scan. Daarnaast kreeg ze een injectie voor de scans van morgen. Hoe Willemijn het deed?? Die zit alweer vrolijk te knutselen. Morgen heeft zij meerdere scans. Hoe wij ons voelen?? De spanning van de uitslagen komen steeds dichter bij. Willemijn doet het fantastisch, maar een scan zegt zoveel meer.... De spanning die hier bij komt kijken is met geen pen te beschrijven. We hopen en bidden dat de scans van morgen goed verlopen. Daarna komen de spannende dagen in afwachting van de uitslagen. Groetjes fam van Dijk Lees meer (20 reacties)

Start 3e behandeling!

Hallo Iedereen. Hier weer even een update! afgelopen woensdag was het weer zover. We mochten ons weer melden met Willemijn voor de start van de 3e behandeling! Thuis heeft Willemijn zich weer wat kunnen aansterken. Op woensdag werden alle routine controles weer gedaan. Daarna mochten we wachten op een kamertje voor de 3e behandeling. In de tussentijd kon Willemijn nog even spelen. (zie de foto) Gisteren zijn ze gestart met de behandeling. Als alles weer voorspoedig mag verlopen mag Willemijn maandag weer met ons mee naar huis. Groetjes Fam van Dijk. Lees meer (20 reacties)

Geen bericht, is goed bericht.

Hallo Iedereen, Het is alweer een tijdje terug dat wij onze laatste blog plaatsten. Maar om gelijk maar met de deur in huis te vallen.. Ook vanuit Amerika is geen bericht, goed bericht. Willemijn heeft inmiddels alweer de tweede behandeling achter de rug. Er waren bijwerkingen, maar deze waren ook te verwachten. Gelukkig waren de artsen er steeds optijd bij als Willemijn uitslag kreeg, zodat alles toch achteraf nog goed verliep. Hoewel we dit natuurlijk tijdens de kuur soms heel anders hebben ervaren. Er was een kleine tegenslag na de tweede kuur. Willemijn mocht heerlijk weer mee naar huis. Voordat ze naar huis ging moest er nog wel even bloedgeprikt worden. Helaas de volgende dag kwam er een telefoontje. Willemijn moest terug. Er zat een bacterie in het bloed. Na weer een verblijf van een aantal dagen mocht Willemijn weer mee naar huis. Op weg naar ons huisje in Malvern waar we nog een aantal dagen met familie konden doorbrengen. Inmiddels is ook de visite weer terug naar Nederland. Ze hebben ons ook door de kuur gesleept. Net die paar extra handjes wat we tijdens een verblijf in het ziekenhuis goed kunnen gebruiken. Deze steun, maar ook de steun van jullie die we veelal via onze familie te horen krijgen vanuit Nederland doet ons erg goed. Iedereen persoonlijk bedanken zouden we dan ook het liefst doen, maarja voorlopig nog even via deze blog. De familie om ons heen krijgt nog wel regelmatig de vraag wat nou de behandeling precies is. Wij houden ons niet echt met het technische verhaal bezig. En het blijft lastig uit te leggen. maar.. De vader van een lotgenootje heeft het heel goed beschreven. Wil je het verhaal eens lezen ga dan naar de Blog van Remco 4 life. Klik hier voor de uitleg. Aankomende weken is het weer aansterken voor de derde kuur. Binnenkort nog even een korte blog over de derde behandeling. vanuit Amerika de groetjes. fam van Dijk Lees meer (206 reacties)

update 2e behandeling!

Hallo iedereen, Hier even een update van de 2e behandeling van Willemijn. Afgelopen week werd Willemijn opgenomen voor het eerste deel van de tweede behandeling. Het was weer een aantal dagen flink kuren. De eerste dag verliep super. Willemijn voelde zich prima. Dag twee was Willemijn erg moe. Ze heeft dan ook super veel geslapen. Het slapen doet Willemijn onder een super mooie fleece deken. ( klik hier voor foto) Dit is een deken die Willemijn heeft gekregen. Een deken opgedragen aan Derek. klik hier voor THE BLANKET STORY De dagen erop begonnen werd Willemijn erg misselijk en had ze erge pijn in haar buik. Toch ging het naar omstandigheden goed. Het blijft afwachten welke bijwerkingen ze nog kan krijgen. Willemijn doet het goed dat ze zoals afgesproken vandaag weer mee naar huis mag. Hier kan ze dan een aantal dagen aansterken. Daarna begint het tweede deel van de behandeling. Dit is ook het zware deel van behandeling twee. Willemijn ging nog even poseren voor de foto toen ze te horen kreeg dat ze mee naar huis mocht!!! kijk hier naar de foto. vanuit Malvern de groetjes richting de Veluwe. Fam van Dijk Lees meer (27 reacties)

«Vorige pagina · 1 2 3 · Volgende pagina»