Willemijn's Wens donatiestand


Stand per 08/07/2013: 
112.063 EURO

Stichting Willemijn’s Wens te Wezep

Rekeningnummer 1736.44.562

KvK-nummer 56362358

HET STREEFBEDRAG IS BEREIKT!!!!                    wezep,28 december 2012


Ongelooflijk… het is nauwelijks te bevatten!!!! In 7 weken tijd is het streefbedrag binnengehaald!!! En hoe… Het is onbeschrijflijk en hartverwarmend te zien wat er is losgemaakt in de Gemeente Oldebroek maar ook daarbuiten na de oproep op 9 november jl. om Willemijn een bijzonder verjaardagscadeau te geven.  U bent massaal in actie gekomen, heeft gesteund, meegeleefd en gebeden en daarmee ook het gezin een hart onder de riem gestoken. We zijn er als bestuur maar ook als gezin door verrast en enorm dankbaar voor.


Eén grote stroom van acties, spontane initiatieven en donaties. Verkoop van prachtige harten, kerstartikelen, vuurwerk, steigerhouten kerstbomen, vogeltjes en ga zo maar door, een benefietconcert, media-aandacht, allerlei spontane inzamelingen, donaties uit de meest onverwachte hoeken door klein en groot… teveel om op te noemen. En dan te bedenken dat er nog steeds acties op het programma staan en het voorlopig dus nog wel even doordruppelt.


Gezien de huidige situatie is het goed u uit te leggen wat er gaat gebeuren met het geld dat overblijft na de behandeling van Willemijn in de VS. De mogelijkheid bestaat dat er na de immunotherapie in de VS nog nabehandelingen voor Willemijn nodig zijn waarvan op voorhand niet duidelijk is of hiervoor extra geld nodig is. Een reserve i.v.m.  dit soort onvoorziene kosten is in het streefbedrag nog niet meegenomen. 


Blijft er vervolgens nog steeds geld over, dan zal dit (zoals ook in de oprichtingsakte van de Stichting vastgelegd) worden gedoneerd aan andere aan kinderkanker gerelateerde doelen, zoals bv. Villa Joep (www.villajoep.nl) en KIKA (www.kika.nl ).  Hiermee kunnen dan weer andere lotgenootjes van Willemijn geholpen worden. Ondanks het feit dat ook dan het geld een goede bestemming zal krijgen, willen we u vragen om terughoudendheid t.a.v. het opzetten van nieuwe acties  (reeds geplande acties kunnen gewoon doorgang vinden).  Dit zodat het overschot waarmee de Stichting te maken krijgt binnen de perken blijft. Genoeg is tenslotte genoeg….


Tot slot, lieve mensen, willen we zeggen tegen iedereen die zich de afgelopen tijd zo geweldig ingezet heeft en meegeleefd heeft: ‘ONTZETTEND BEDANKT VOOR ALLE STEUN, OP WELKE WIJZE DAN OOK!!!!’
Terwijl Willemijn een buitengewoon heftige strijd voor haar leven voert, staat u massaal om het gezin heen. Het meeleven voelt als een warme deken… en zal ook in de komende tijd nog hard nodig zijn.


GROETJES en BEDANKT….  
                                 WILLEMIJN, Fam. van Dijk
                                        bestuur Stichting Willemijn's Wens