Helpen

Wat kunt u doen om te helpen?

Geef het gezin uw onvoorwaardelijke steun en medeleven, bv door een berichtje achter te laten in het gastenboek. Sta biddend om hen heen. De emotionele achtbaan waar het gezin door de ziekte van Willemijn in verzeild is geraakt, vergt veel, heel veel. Wij willen u daarom dringend vragen hun rust en privacy te respecteren en eventuele contacten zo veel mogelijk via de stichting te laten lopen om het gezin te ontlasten.


Verder kunt u helpen door mee te denken, spontane acties of een inzameling op te zetten in uw buurt, op uw (sport) vereniging, kerk, op uw werk enz. Laat het ons alstublieft weten als u hierover ideeën heeft.


Mocht u een actie willen opzetten of heeft u een idee om geld in te zamelen voor Willemijn, dan kunt u dit melden door het contactformulier op de website in te vullen of te mailen naar info@willemijnswens.nl  Graag aangeven welke actie het betreft, de eventuele datum, contactpersoon, telefoonnummer etc.  Mocht u voor een actie materiaal nodig hebben, dan mag u dit ook aangeven.


Er is een spandoek beschikbaar van 1.30 m x 2.00 meter (zie foto's elders op de site), dit kunt u evt. tijdens een actie ophangen. We kunnen u helpen aan collectebussen of melkbussen voor uw inzameling, donatiekaartjes en/of A4-tjes met informatie over Willemijn.


Maar ook financiële steun is onmisbaar. U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer 1736.44.562 van de Rabobank te Wezep o.v.v. Stichting Willemijn's Wens.  


We doen het samen! Samen voor Willemijn.

Hopend en biddend dat haar grote WENS werkelijkheid mag worden.   


HELPT U OOK?